News Ticker

Twieeet

Twieeet: laat je horen en zien!

In mijn tuin is het een komen en gaan van vogeltjes die om het hardst aan het roepen zijn om aandacht. De een kwettert de ander krast, weer een ander schreeuwt en weer een ander zingt een mooi melodietje. Allemaal anders en allemaal denk ik dat ze gehoord en gezien willen worden. Niet veel anders van wat wij mensen willen; gehoord en gezien worden.

Toch spreek ik als coach regelmatig mensen die zich niet laten horen, het moeilijk vinden om het podium te pakken, zich uit te spreken of op te komen voor zichzelf of een ander, die denken dat er niet naar ze geluisterd wordt en zich verschuilen achter een masker. Of die niet weten hoe ze zich kunnen laten horen en zien op een eigen wijze.

Dag van de coach

Vandaag is het de dag van de coach en ik zou graag dit moment willen nemen om iedereen die even niet kwettert of roept of  geen melodietje zingt,  uit te nodigen om dat wel te gaan doen. Laat je eens horen, laat je eens zien. Wat is je mening? Toon je mooie veren aan de wereld. Laat zien waar je wel en niet blij van wordt. Deel je dromen en word je eigen leider. Zoek de kracht en lef in jezelf om je wereld te kleuren met jouw geluid en jouw veren. Kan je hier een coach bij gebruiken? Neem dan contact met me op. Ik doe het graag want ik word heel blij van mensen die stap voor stap dichter bij zichzelf komen en de wereld kleuren. Met code KLEUR kan je tot 14 juni 2019 korting krijgen van 15 % op een coachgesprek of traject (7 gesprekken) bij Irene Lausberg.  Ik ben heel benieuwd naar jouw geluid.