News Ticker

Eindejaar boost

Dit moment in het jaar (einde herfst en richting nieuwe jaar) is vaak het moment dat er vragen opkomen. Het is een natuurlijk proces. Vaak nemen we hier te weinig tijd voor, waardoor er wel onrust wordt gevoeld maar er niets tot weinig mee wordt gedaan. Dat kan anders. Geef jezelf een boost met een kort eindejaar traject.

Eindejaar traject:

Het is herfst. Het jaar loopt bijna tegen het einde. Ben jij klaar voor 2020?

Reflectie en coaching helpen bij het scherpstellen van je focus. Door in en uit te zoomen maak je duidelijk waar je staat, wat geoogst en afgerond kan worden. Wat werkt niet, waar zit de onrust of frustratie? Wat kan je loslaten en in gang zetten om klaar te zijn voor een nieuw jaar? In een kort coachtraject van 3/4 gesprekken komt het volgende aan bod:

Wat kan jij momenteel oogsten. Het kan groot of klein zijn. Wat was jou aandeel? Waar ben je trots op? Wat werkte wel of niet?

Afronden en loslaten. Wat kan en wil jij loslaten zodat je ruimte kan creëren voor het nieuwe? Een project, gedachte, strijd of ballast? En wat is belangrijk dat jij nog voor de winter afrondt?

Klaar voor 2020. Wat wil je nu aanpakken, in gang zetten zodat je klaar bent voor het nieuwe jaar. De nieuwe plannen, de nieuwe uitdagingen en wellicht een nieuwe stap. Wat heb jij nodig en wie heb je daarbij eventueel nodig?

Waar: coachlocatie Vleuten of op eigen gekozen locatie.

Omvat: 3 à 4 coachgesprekken van 1,5 uur. Waarvan 1 keer wandelcoaching.

Heb je interesse neem dan contact met me op.