News Ticker

Voorjaarsboost

Wat ligt diep van binnen in jou verborgen en wacht op ontkieming? Tijd voor een voorjaarsboost.

Al gewandeld vandaag? Tijdens je dagelijkse ommetje kan je de natuur prima gebruiken als inspiratiebron. Wil je er nog meer uit halen, denk dan eens aan wandelcoaching.

Wandelen (beweging) is goed voor het brein, je gaat efficiƫnter werken en je denkt helderder. Bij de voorjaarsboost komen drie elementen samen: De natuur, de beweging in de buitenlucht en coaching. Daarnaast is het ook nog eens coronaproof.

Natuur als inspiratie

Na de prachtige ijs en sneeuw periode zie je nu overal de krokusjes en andere bollen de koppen boven de grond uitsteken. Veel zaad en bollen hebben de winterse kou nodig om te ontkiemen of te ontspruiten. Wat heeft de koude jou gebracht? Wat ligt diep van binnen in jou verborgen en wacht op ontkieming? Is dat een idee, een plan een verlangen of wens? Ben je het aan het koesteren of sterft het bijna af? Hoe krijgt dit plan alvast voldoende wortels om in de lente verder uit te groeien. Gun het jezelf om daar aandacht aan te geven. In 1 coachgesprek kunnen we al wandelend hier een grote stap in maken.  

Speciale coronaprijs: 75 euro bij vermelding van kortingscode: Voorjaarsboost.

Wandelcoaching

Bij wandelcoaching komen drie elementen samen. De natuur, de beweging in de buitenlucht en coaching. Daarnaast is het ook nog eens coronaproof.

Wandelen geeft letterlijk beweging. Een coachvraag heeft vaak beweging nodig. Als je buiten bent merk je dat je ruimer adem kan halen, je opent je en je lichaam ontspant zich. Zeker nu, tijdens het thuiswerken, is het belangrijk om naar buiten te gaan en in beweging te komen. Zowel je lichaam als je hoofd heeft dat nodig. Zit je vast in een probleem, pieker je, voel je je lusteloos, voel je je gestrest, lukt het niet om iets af te krijgen of te starten? Een ommetje doet wonderen.

De frisse lucht en de inspiratie van de natuur en de seizoenen worden tijdens een coachgesprek ingezet om stappen te zetten in je coachdoel. In coachtrajecten wissel ik vaak coachen binnen en buiten met elkaar af. In deze tijd van lock-down is wandelcoaching een prachtige vorm die corona proof is.

Waarom wandelcoaching? Omdat wandelen (beweging) goed is voor het brein. En je gaat efficienter werken en je denkt helderder.

Door de natuur, beweging en coaching te verbinden heb je drie keer winst:

  • je wordt geinspireerd door wat je ziet, hoort, ruikt en voelt
  • je beweegt waardoor je goed doet voor je lijf en je brein en
  • je zet zo de deuren open naar helder denken, nieuwe inzichten en creativiteit.

Wil je ook wandelcoaching ervaren, in de vorm van de voorjaarsboost of met een andere vraag? Neem dan contact op. We bekijken je wensen en maken desgewenst een afspraak. Je kan me bereiken via info@irenelausberg.nl of 06-30963640

Wil je over wandelen/bewegen en het brein meer weten, klik dan op deze link. Wil je weten waar wandelen allemaal goed voor is druk dan hier om naar een filmpje van Mike Evans te gaan