News Ticker

Wie is Irene?

Ik geloof in de kracht van contact en verbinding. In contact met je eigen kwaliteiten, behoeftes, missie, toekomstdromen, schaduwkanten en je energiegevers en vreters. Dan kan je je verbinden met je omgeving en aan een doel of toekomstig ideaal. In plaats van dat het je overkomt neem je eigenaarschap voor je eigen pad. En gaat ook van daaruit handelen. Als coach ondersteun ik je daarbij. Als gediplomeerd coach ben ik werkzaam vanuit mijn eigen bedrijf: Irene Lausberg; coachen verbinden en motiveren. Mijn achtergrond ligt in de internationale samenwerking. Als afgestudeerd voedingsdeskundige en projectleider heb ik 20 jaar werkervaring in complexe internationale projecten. Ik heb ervaren dat mijn kracht ligt in het verbinden, coachen en motiveren van mensen. In de loop der jaren ben ik opleidingen gaan volgen in coaching en verschillende coachtechnieken. In alles wat ik doe (coaching/projectmanagement) richt ik me op verbinding en contact. Omdat ik ervan overtuigd ben dat van daaruit een betere toekomst mogelijk is.

Anderen omschrijven mij als:

open en direct in contact
ziet de vraag achter de vraag
kan opschudden
veilig
oprecht betrokken: mens en maatschappelijk
met humor/flair
creatief

Ik ben oprecht geïnteresseerd en stel van daaruit vragen. En laat me daarbij leiden door wat ik iemand zie doen en wat dat met mij doet. Vragen die aan bod kunnen komen zijn: Hoe communiceer je? Kan je daarin differentiëren? Bereik je wat je wilt bereiken? Hoe ga je om met een conflict? Hoe ga je om met ‘lastige’collega’s? Hoe neem je besluiten? Hoe denk je over fouten maken? Zomaar een greep aan vragen die aan bod kunnen komen in een coachtraject. Als ik met iemand meeloop zal ik spiegelen in wat ik zie gebeuren. Uiteraard altijd afgestemd op de vraag/probleem en degene die de vraag stelt.
Ik gebruik methodieken uit Oplossingsgericht/ progressief coachen, NLP, transactionele analyse, Appreciative Inquiry, co-creatie, teamdynamiek, systemisch werk, narratieve coaching, RET, Voice Dialogue etc.

wag_world

Wil je meer weten over mijn achtergrond in de internationale samenwerkinglees artikel

Klik op volgende link voor informatie over mijn opleidingen: CV Opleidingen