News Ticker

WALKshop Herfst

Al eens de natuur als voorbeeld gebruikt? Laat de herfst je inspireren. De herfst staat voor oogsten en loslaten en is het moment om te refelecteren. Tijd voor een najaarsboost.

Kom naar de herfst WALKSHOP in het Maximapark!


De herfst is volop aanwezig. Tijd dus om de kracht van dit seizoen in te zetten voor onszelf. De herfst is namelijk het seizoen om te oogsten en los te laten. De natuur maakt zich klaar voor de winter en het nieuwe jaar. Het oude wordt achter gelaten en het nieuwe is in aanmaak, Dit is voor ons ook het perfecte moment om het oude los te laten en een start te maken met een nieuw begin.

Een goed moment dus om met de natuur stil te staan, te oogsten, bewust ballast los te laten en een plan te maken voor het komende jaar.  Gedurende deze tijd wil je je voorbereiden op de uitdagingen van de winter door onvoltooide projecten af ​​te ronden, rommel en puin op te ruimen, extra voedsel en brandstof opzij te zetten en ervoor te zorgen dat je fysiek en emotioneel voorbereid bent.

WALKSHOP herfst: oogsten en loslaten

Gebruik de herfst als inspiratiebron en ga mee wandelen

Tijdens de herfst is de lucht wat frisser en droger waardoor je een heldere blik krijgt. Tijd om in te zoomen op oogsten en loslaten. 

Wat kan jij oogsten?

De natuur heeft hard gewerkt om vruchten, granen en noten te produceren. Het is tijd voor de oogst.  

Wat kan jij oogsten? Dat kan groot of klein zijn. Werk of privé gerelateerd. Je gaat je al wandelend richten op wat je hebt bereikt. Waar ben je trots op? Wat werkte wel en wat niet?

Wat kan jij afronden en loslaten?

Kijk hoe de natuur zijn eigen projecten afrondt. De groene blaadjes zijn verkleurd en de boom heeft ze losgelaten. Het is klaar, ze hebben hun taak gedaan. De vruchten vallen op de grond als een afgerond project. En de boom gaat door naar het nieuwe.

Wat kan en wil jij loslaten, zodat je ruimte kan creëren voor het nieuwe? Een project, gedachte, ballast? En wat is belangrijk dat jij nog voor de winter afrondt? We sluiten de walkshop, met een verwarmend drankje en eventueel kampvuur af. Om ruimte te creëren voor een nieuwe start, project, plan, aanpak of wat voor jou van belang is.

Wanneer: 30 okt (9:30-12:00) & 3 nov (14:00-16:30)

Ook apart te boeken individueel of met eigen groep.

Waar: Maximapark

Kosten: 22,50 euro

Opgave en info: info@irenelausberg.nl / 06-30963640


WALKSHOPS: Workshops met de natuur als inspiratiebron. Wandelen & workshop in 1

Waarom een walkshop? Omdat wandelen (beweging) goed is voor het brein. Je gaat efficiënter werken en je denkt helderder.

Door de natuur, beweging en workshop te verbinden heb je drie keer winst:

  • Je wordt geïnspireerd door wat je ziet, hoort, ruikt en voelt
  • je beweegt waardoor je goed doet voor je lijf en je brein en
  • je zet zo de deuren open naar helder denken, nieuwe inzichten en creativiteit.

Wil je ook een WALKshop meemaken? Kom dan op op 30 oktober of 4 november naar het maxima park. Opgave vooraf via info@irenelausberg.nl of 06-30963640

Wil je over wandelen/bewegen en het brein meer weten, klik dan op deze link. Wil je weten waar wandelen allemaal goed voor is druk dan hier om naar een filmpje van Mike Evans te gaan.