News Ticker

I-DAG

 

I-DAG (1)Een volledige of halve dag met coach op werkvloer of op stap. Een extra hoofd en hart om te gebruiken. Ik luister, spiegel, prikkel en stel vragen. Wel eens ervaren dat het soms gemakkelijker is om tegen een onbekende te praten dan met iemand die dichter bij je staat? Dit gebruik ik als uitgangspunt voor onze ontmoeting van een hele of halve I-dag.

Waarom een I-dag

  • Wil je met iemand sparren over hoe je omgaat met contacten op je werk?
  • Wil je dat iemand meekijkt bij die netwerkbijeenkomst of vergadering?
  • Sta je voor een moeilijke beslissing of nieuwe uitdaging?
  • Wil je reflectie van een buitenstaander over de cultuur en sfeer binnen je team?
  • Wil je meer inzicht in je eigen blinde vlekken?
  • Of gewoon een persoonlijke spiegel?

Je hebt zelf de regie in hoe de dag loopt, wat je laat zien en waar je het over wilt hebben. Jij bepaalt locatie en kan aangeven waar je over wilt reflecteren of inzicht in wilt krijgen van een objectieve buitenstaander. Uiteraard kan je je ook laten verrassen. Kijken wat een extra hoofd en hart en een frisse blik je kan opleveren. Helemaal gericht op jou.

Werkwijze

Ik ben als coach benieuwd naar wie jij bent en wat je beweegt. Welke vraag heb je om als focus te gebruiken voor deze dag. Ik luister, vraag, reflecteer, complimenteer, confronteer, prikkel en motiveer. Daarnaast let ik op hoe je iets doet, hoe je op me overkomt en geef eerlijke feedback. Wat me opvalt aan onze ontmoeting en wat er gebeurt in ons contact, maak ik zichtbaar. Ik benoem wat ik zie, wat me opvalt, wat ik voel en ervaar. Ik hou een spiegel voor, ook een lachspiegel omdat humor relativeert en verruimt. Uiteraard zet ik ook de technieken in die ik gebruik voor coachgesprekken.

Afspraak   maken

Na een telefonische kennismaking spreken we een datum, tijd en plaats af. Ik stuur je dit ter bevestiging per email.

Duur

Hele I-dag: 9:00 uur-17:00 uur 

Halve I-dag: 9:00 uur- 13:00 uur

Tarieven

hele I-dag: 800 euro 

halve I-dag: 450 euro

Informatie

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie en mogelijkheden:

Mobiel: 06-30963640

Email: info@irenelausberg.nl