News Ticker

Trainingen

Vitaliteits trainingen

Energiek zijn en voelen dat willen we allemaal. Toch lopen we dagelijks tegen energiezuigers aan. Het is belangrijk dat je je elke dag voldoende oplaadt om in balans te zijn. Weten waar je energie van krijgt en waar het weglekt is vaak de eerste stap. In (team)trainingen werk je naar je eigen persoonlijke doel rond het vraagstuk van vitaliteit en (werk)plezier. Je brengt in kaart waar, wanneer, in welke rol en hoe je energie oplaadt en weglekt. En je krijgt concrete handvaten en tools om ermee aan de slag te gaan. Interesse of vragen? Neem contact op om wensen te bespreken.

Kan jij vanuit je kracht omgaan met veranderingen?

Er gebeurt veel binnen maatschappelijke organisaties en de publieke sector: reorganisaties, andere financieringsvormen, samenwerkingsvormen en verwachtingen. Dit vraagt van medewerkers een hoge mate van flexibiliteit en werken vanuit eigen kracht.
Wat heb je daarvoor nodig? Waar krijg je energie van, hoe blijf je vitaal en ga je verbinding aan?

In deze training in combinatie met één-op één coaching werken we toe naar nieuwe perspectieven, energie en werkplezier in tijden van verandering.

Flyer training Vitality

Workshop de kracht van je gedachten.

Ervaar zelf de kracht van je gedachten. In deze workshop/training neem ik je mee in de wereld van je gedachte. Wat zeg jij tegen jezelf? Wat denk je over jezelf? Ben je ondermijnend of stimulerend?
Dat wat je denkt, beïnvloedt hoe je je in een situatie voelt en reageert. Het beïnvloedt je kansen op succes. En het heeft ook invloed op hoe je omgaat met stress. Stress doet je hart racen, versnelt je ademhaling en doet je zweten. Stress werd lange tijd gezien als vijand nummer 1, maar onderzoek toont aan dat stress vooral gevaarlijk is als je denkt dat het gevaarlijk is.
Belangrijk dus om je gedachten te beïnvloeden. Het goede nieuws is: dat kan! Je kan beïnvloeden wat je denkt met eenvoudige technieken. Met je gedachten heb je een krachtig wapen in handen. Benieuwd? In de workshop ‘de kracht van je gedachten’ ervaar je wat een positieve (en negatieve mindset) voor je kan betekenen.

Meerdere trainingen/workshops zijn mogelijk. Neem contact op om wensen te bespreken.