News Ticker

Corona-maatregelen en coaching

Als coach vind ik het belangrijk dat, bij in acht neming van de geldende maatregelen, een persoonlijk gesprek tussen twee gezonde mensen door kan gaan. In mijn praktijkruimte in Vleuten neem ik de benodigde voorzorgmaatregelen. Bij binnenkomst handen desinfecteren en tussen gesprekken door desinfectie van stoelen en deurkrukken, ventilatie van de ruimte en stoelen op 1,5 meter afstand. Tevens is een goed alternatief om het coachgesprek in de buitenlucht te houden al wandelend in het Maximapark.

Wat te doen bij klachten:

Het advies is om bij (milde) klachten thuis te blijven en (sociale) contacten te beperken. Denk bij klachten aan niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten, of een verhoging tot 38 graden. Indien ik als coach last heb van klachten, neem ik contact met u op. Indien u zelf klachten heeft, dan graag contact opnemen om de afspraak om te zetten naar telefonische coaching of te verplaatsen naar een latere datum.

Heeft u geen gezondheidsklachten, maar wilt u uw afspraak toch liever in de buitenlucht of omzetten naar telefonische coaching? Dat kan. Laat het me weten, ik ben telefonisch bereikbaar (06-30963640) of via whats app.